Αυθημερόν Παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής για όλα τα διαθέσιμα καθίσματα αυτοκινήτου!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Ελαστική προέκταση παντελονιού CARRIWELL Organic Cotton Maternity Flexi-Belt

ΚΩΔΙΚΟΣ: 175
ΕΤΑΙΡΙΑ: CARRIWELL
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες

Μετατρέψτε τα αγαπημένα σας ρούχα σε ρούχα εγκυμοσύνης!
Ελαστική, ρυθμίζεται ακριβώς στα μέτρα σας και σας εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων.
Μεγαλώνει και μικραίνει, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μέχρι και τους τελευταίους.

22,99€

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

 

Με την ελαστική αυτή ζώνη εγκυμοσύνης μπορείτε να μετατρέψετε κάθε σας παντελόνι ή φούστα σε ρούχο εγκυμοσύνης. Αυτό το πραγματικά καινοτόμο προϊόν βοηθά τις μέλλουσες μαμάδες να «φτιάξουν» μια γκαρνταρόμπα εγκυμοσύνης χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία, αλλά και να συνεχίσουν να φοράνε τα αγαπημένα τους ρούχα καθώς η κοιλίτσα τους μεγαλώνει.

Η ζώνη Maternity Flexi-Belt είναι ελαστική, ώστε να ρυθμίζεται ακριβώς στα μέτρα σας, και να σας δίνει πάντα τη λύση όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε τώρα που το σώμα σας αλλάζει.

Η ελαστικότητα της ζώνης διασφαλίζει την άνεσή σας και την ελευθερία κινήσεων. Η ζώνη αυτή έχει σχεδιαστεί ώστε να επεκτείνεται όσο η κοιλιά σας μεγαλώνει.

Η ζώνη μεγαλώνει ή μικραίνει εύκολα, οπότε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε καθ' όλη την εγκυμοσύνη σας και δεν χρειάζεται να αγοράζετε ζώνες διαφορετικών μεγεθών.

Είναι εύκολη στην εφαρμογή. Απλά προσθέτετε τα κομμάτια υφάσματος που σας παρέχονται με τη ζώνη για να καλύψετε την εκτεθειμένη περιοχή του φερμουάρ, όταν αυτό χρειαστεί. Οι προεκτάσεις υφάσματος, έρχονται μαζί με τη ζώνη σας σε τρία βασικά χρώματα – μαύρο, μπλε και κρεμ για να ταιριάζουν όμορφα με όλα τα ρούχα σας.

Τα υφασμάτινα κομμάτια είναι από 100% οργανικό βαμβάκι, πλήρως πιστοποιημένο. Η ζώνη δεν έχει νικέλιο στο κούμπωμά της.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης (χωρίς τις προεκτάσεις) μέχρι και τους τελευταίους, εξοικονομώντας χρήματα. Η τέλεια λύση!
 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: 2,50€

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: 2,50€ (Courier)
7,00€ (μεταφορική)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.