Περισσότερες από 10 διασκεδαστικές δραστηριότητες.
Ακούστε τον McQueen να μαρσάρει, να φρενάρει, να κορνάρει και να παίζει τις υπέροχες μελωδίες του.
Με συναρπαστικό ταμπλό - οθόνη με εναλλασσόμενες εικόνες.
Το κάθισμα του ποδηλάτου μετακινείται μπρος-πίσω, ώστε να προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του παιδιού σας.
Διαθεσιμότητα: Σε στοκ
79.00€ 49.90€

Έτοιμος για μια βόλτα με τον McQueen, το "αυτοκίνητο" που πρωταγωνιστεί στην ταινία "Cars"; Άκουσέ τον να μαρσάρει και να κορνάρει ενώ διασχίζει το φωταγωγημένο circuit!

Το ποδηλατάκι Racing Trike της Kiddieland θα προσφέρει στο παιδάκι σας ατέλειωτες ώρες "οδηγικής" διασκέδασης χάρη στους ρεαλιστικούς του ήχους μαρσαρίσματος και φρεναρίσματος, τους ήχους κόρνας, αλλά και τη δυνατότητα να "παίζει" τα φώτα του, κάνοντας σινιάλο στους άλλους οδηγούς.

Διαθέτει, επίσης, ένα συναρπαστικό ταμπλό - οθόνη με εναλλασσόμενες εικόνες και κινούμενο αυτοκινητάκι με πολύχρωμα φώτα που αναβοσβήνουν υπό τον ήχο μουσικής. καθώς και υπέροχους ήχους/μελωδίες και θεματική μελωδία με τη φωνή του McQueen.

Το κάθισμα του ποδηλάτου μετακινείται προς τα πίσω, ώστε το παιδί να μπορεί να κάθεται άνετα στο ποδηλατάκι του μεγαλώνοντας, ενώ το μεγάλο καλάθι επιτρέπει στο παιδί να έχει μαζί του στις "οδηγικές" του περιπέτειες τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Το ποδηλατάκι διαθέτει πολύ δυνατό σκελετό με μεγάλες και ανθεκτικές στην πίεση ρόδες, για ατέλειωτες ώρες ασφαλούς οδήγησης.

Είναι κατάλληλο για παιδιά 2 ετών και άνω και μέγιστου βάρους 32 κιλών.