Το μοναδικό κάθισμα i-Size που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ξαπλωτή θέση μέσα και έξω από το αυτοκίνητο.
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και η βάση Kiddy Isofix Base 2.
Κατάλληλο για νεογέννητα και παιδιά ηλικίας μέχρι 15 μηνών περίπου. Μέγιστο βάρος 13 κιλά. Μέγιστο ύψος 83 εκ.
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
499.00€
Επιβράβευση με δωροεπιταγή ποσού 24.95€
Με αυτό το προϊόν
Κερδίζετε το 5.00% της αξίας του σε δωροεπιταγή
Η εξαργύρωση της γίνεται σε επόμενες αγορές σας εντός 2 μηνών από την αγοράς σας

Το κάθισμα αυτοκινήτου Evoluna i-Size είναι το μοναδικό βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου με δυνατότητα επιλογής ξαπλωτής - οριζόντιας θέσης τόσο μέσα όσο και έξω από το αυτοκίνητο, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μέγιστη ασφάλεια και άνεση. Χάρη στη λειτουργία του αυτή, το Evoluna i-Size ορίζει τη νέα κατηγορία στα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου και θέτει ένα νέο παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την ασφάλεια. 

Η βελτιστοποιημένη προστασία σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης, καθώς και η εύκολη σύνδεση -μόνο με ένα κλικ- στη βάση Kiddy Isofix Base 2, κάνουν το Evoluna το ασφαλέστερο κάθισμα αυτοκινήτου στον κόσμο αυτή τη στιγμή, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι ήταν το μόνο ανάμεσα σε 26 καθίσματα αυτοκινήτου που αξιολογήθηκε ως "very good" από τους φορείς Stiftung Warentest και ADAC.

Το Evoluna i-Size πληρεί τις πιο πρόσφατες και αυστηρότερες προδιαγραφές του προτύπου ασφαλείας ECE R 129 (i-Size), με συνεχείς δοκιμές σε εμπρόσθια και οπίσθια σύγκρουση, πλευρική σύγκρουση και ανατροπή του οχήματος. 

Κατάλληλο για νεογέννητα και παιδιά ηλικίας μέχρι 15 μηνών περίπου. Μέγιστο βάρος 13 κιλά. Μέγιστο ύψος 83 εκατοστά.

Χαρακτηριστικά

    

Μοναδική λειτουργία οριζόντιας θέσης για μέγιστη ασφάλεια και άνεση
Το Evoluna i-Size είναι το μοναδικό κάθισμα αυτοκινήτου που δίνει τη δυνατότητα επιλογής καθιστής ή ξαπλωτής θέσης τόσο μέσα όσο και έξω από το αυτοκίνητο. Η δοκιμασμένη και πατενταρισμένη λειτουργία Kiddy Lie-Flat (KLF), αναπτύχθηκε ειδικά για τις ανάγκες των νεογέννητων και πρόωρων βρεφών. 

Δεδομένου ότι οι μύες του λαιμού τους δεν έχουν ακόμα αναπτυχθεί πλήρως, το κεφάλι τους μπορεί εύκολα να "πέσει" μπροστά ενώ κοιμούνται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αναπνευστικά προβλήματα. Αυτό μπορεί να προληφθεί με την επίπεδη, οριζόντια θέση. Το Evoluna είναι το μοναδικό κάθισμα που προσφέρει αυτή τη λειτουργία και μέσα στο αυτοκίνητο (χρειάζεται τουλάχιστον 79 εκατοστά). Στρέφοντας τη λαβή, το δικτυωτό πλαίσιο του καθίσματος μετακινείται σε οριζόντια θέση.

Το δικτυωτό πλαίσιο απορροφά επίσης την ενέργεια σε περίπτωση ατυχήματος ή ανώμαλου δρόμου, προστατεύοντας την ευαίσθητη σπονδυλική στήλη του μωρού σας.

Οι παιδίατροι και οι μαίες συνιστούν την οριζόντια θέση ειδικά για μεγαλύτερες διαδρομές, καθώς η εργονομική αυτή θέση είναι καλύτερη για την ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης του παιδιού.

     
 

Μέγιστη προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης
Το στρώμα απορρόφησης ενέργειας, που έχει ενσωματωθεί στο περίβλημα του καθίσματος, παρέχει μέγιστη προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Σε συνδυασμό με τα πρόσθετα, πάγια στοιχεία προστασίας, απορροφά τις δυνάμεις που εκλύονται από μία πλευρική σύγκρουση πριν φτάσουν τα ευαίσθητα μέρη του σώματος του μωρού.

 

     
 

Ιδανικό για κάθε μέγεθος
Μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος του μωρού σας, χάρη στο στρωματάκι για νεογέννητα και τη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων που ρυθμίζεται καθ' ύψος σε 5 θέσεις. Το μεγάλο μέγεθός του το κάνει ιδανικό και για πιο μεγαλόσωμα μωρά.

     
  Μεγάλη κουκούλα με προστασία UVP50+
Η μεγάλη, ενσωματωμένη και πλήρως ρυθμιζόμενη κουκούλα αντιστοιχεί στο πρότυπο UVP50+, προστατεύοντας έτσι το μωρό σας από τον ήλιο.
  Τοποθέτηση με ένα κλικ - Απλό και ασφαλές
Μαζί με το κάθισμα Evoluna i-Size παίρνετε και μία βάση Kiddy Isofix Base 2, χάρη στην οποία η τοποθέτηση του καθίσματος στο αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά απλή. Με ένα κλικ, το κάθισμα "κουμπώνει" στη βάση, ενώ ενδείξεις σε πράσινο χρώμα σας δείχνουν αν το κάθισμα έχει τοποθετηθεί σωστά.
     
  Ιδανικό σύστημα μεταφοράς
Σε συνδυασμό με τα καρότσια της Kiddy το Evoluna i-Size δημιουργεί ένα ιδανικό σύστημα μεταφοράς και είναι μια βολική εναλλακτική στο πορτ-μπεμπέ χάρη στην οριζόντια θέση του.
     
  Έμφαση στην υγεία του παιδιού
Το Evoluna i-Size είναι πιστοποιημένο από την Aktion Gesunder Rücken (AGR). Δύο ιατρικές οργανώσεις και οι ειδικοί τους ανέλαβαν τον εκτεταμένο έλεγχο του ανατομικού προϊόντος και πιστοποίησαν ότι το Evoluna i-Size είναι κατάλληλο για να προάγει τη σωστή ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης του μωρού.
     
  Διαστάσεις και βάρος
Διαστάσεις όρθια θέση: Υ 60cm x Π 44cm x Β 68cm.
Διαστάσεις οριζόντια θέση: Υ 39cm x Π 44cm x B 79cm.
Βάρος: 4,9kg.
     
 

Manual Evoluna i-Size

Compatible strollers

Isofix car compatibility list